Maria Teixeira Haugan

Litt om meg:

Jeg kommer opprinnelig fra Venezuela . Jeg er utdannet jurist i og har har studert kunst i noen år på kunst-skolen «Cristobal Rojas» i Caracas Venezuela (1986 til 1988). Jeg studerte også ved Universitetet Santa Maria i Caracas Venezuela. (jurist embetseksamen/høyskøle/ universitet Siv. 1986 til 1992). Jeg studerte begge karrierer samtidig . I en periode var det faktisk litt vanskelig å bestemme meg for hva jeg ville satse på. Jeg ble advokat i 1992 og hadde i tillegg min egen praksis sammen med en kollega i nærmere 10 år, men kunstnerblodet har jeg likevel hatt i meg hele livet.

Her kan du lese mer om meg og min historie i Eidsvold Ullensaker Blad (EUB).

Jeg har hatt enkelte felles utstillinger i samarbeid med andre både i Venezuela og her på Jessheim hvor jeg bor.

Jeg har også arbeidet en del med både grafikk og keramikk. Keramikk er noe jeg alltid har drevet med, og jeg lærte dette fra barnsben av i Venezuela. Jeg elsker å jobbe med leire og modellering, men for øyeblikket har jeg ikke eget verksted eller plass hjemme. Så hvis noen har et egnet sted for et keramikkverksted på Jessheim er det bare å ta kontakt. Målet mitt er å kunne jobbe med keramikk i tillegg til maling og tegning. Hvis noen ønsker det kan jeg også gi kurs og opplæring i keramikk.

I Norge har jeg i tillegg studert dreing på Friundervisningen i Oslo og har tatt kurs på verkstedet Liv i leire på Grünerløkka i Oslo og var lenge aktiv i miljøet der.

La oss ta en prat da vel